INCORPORATE NOW
Serveis a empreses

Constitució d'empreses

Comptabilitat

Nomines

NIE aplicació

Oficina virtual

Telèfon: +34 933 941 778

Barcelona office:
Balmes 173, 4 2
08006 Barcelona
Spain
(Click for map)
 
Madrid office:
Hermosilla 59, bajo izq.
28001 Madrid
Spain
(Click for map)
 
Tenerife office:
Plaza 25 de Julio 4, 1D
38004 Santa Cruz
Spain
(Click for map)

SpainCorp pot proveir totes les necessitats de la seva empresa: comptabilitat, impostos, nòmines, legal i administratiu. Vostè tindrà accés el 24/7 al seu compte online las seva comptabilitat, nòmines, impostos i documents de formació de l'empresa en una pantalla.

Formació d' Empresa
Amb els nostres anys d'experiència en la formació de les empreses espanyoles per als no residents i expatriats, el nostre procediment és més senzill perquè així pugui obtenir un ràpid funcionament de la seva empresa.

Comptabilitat i presentació d'impostos
Les autoritats exigeixen a les societats domiciliades a Espanya que presentin els seus llibres de comptabilitat i els seus formularis d'impostos trimestrals i anuals.

Nòmina de sous
Nosaltres ens encarreguem de les nòmines, pagaments de seguretat social i els pagaments de retenció d'impostos per al director de la companyia i dels seus empleats.

Legal
Els nostres advocats mercantils poden redactar i revisar els contractes: joint ventures, acords de confidencialitat, contractes de lloguer.

Registre de l'IVA
Podem obtenir un número d'IVA per a qualsevol empresa no resident per tal de reclamar la devolució de l'IVA o de la declaració d'impostos requerida a Espanya.

Oficina Virtual
Posem a la seva disposició una direcció comercial, telèfon, fax i per que els seus clients es posin en contacte amb vostè a Espanya. Nosaltres enviarem el seu correu, redirigim les seves trucades telefòniques a qualsevol lloc, i el correu o redirigim els faxos.