INCORPORATE NOW
Serveis a empreses

Constitució d'empreses

Comptabilitat

Nomines

NIE aplicació

Oficina virtual

Telèfon: +34 933 941 778

Barcelona office:
Balmes 173, 4 2
08006 Barcelona
Spain
(Click for map)
 
Madrid office:
Hermosilla 59, bajo izq.
28001 Madrid
Spain
(Click for map)
 
Tenerife office:
Plaza 25 de Julio 4, 1D
38004 Santa Cruz
Spain
(Click for map)

Servei legal a Barcelona

Quan l'espanyol no és la seva llengua materna, pot ser més difícil treballar amb un advocat espanyol i comprendre el contingut d'un contracte. A SpainCorp, la nostra atenció es centra en els clients estrangers. Els nostres advocats parlen el seu idioma i entenen les seves necessitats.

SpainCorp ofereix més serveis legals, com ara:

  • Contractes: Cobrim totes les seves necessitats en quant a contractes, a partir d'un contracte d'arrendament simple a un due diligence complet.
  • Comerç electrònic: Es revisen les seves pagines web i els contractes per assegurar-se que compleixen amb la normativa espanyola.
  • Propietat intel·lectual: Registrem les seves marques comercials, noms de marques i patents a Espanya.
  • Immigració: Assistència Pas a pas per obtenir un permís de residència per a vostè o la seva família gracies al nostre advocat d'immigració. Operacions immobiliàries: Fem tots els controls d'antecedents e informes sobre la propietat, i gestionem les relacions amb el notari i el representant/venedor per assegurar que la compra de béns immobles no tingui ningun problema.
  • Herència: Es registra la mort, processem la voluntat, negociem la divisió adequada dels bens, i registrem els nous propietaris d'immobles a Espanya.
  • Testaments: Redactem el seu testament espanyol per assegurar-li que els seus immobles a Espanya seran transferits d'acord als seus desitjos.
  • Arbitratge: Creiem en la resolució de conflictes a través de resolució alternativa de conflictes.

Tingueu en compte que nosaltres no treballem en qüestions de dret familiar o penal. No acceptem casos de litigi, pel que pot estar segur que si nosaltres negociem per al seu negoci, estem treballant per evitar demandes costoses.