INCORPORATE NOW
Serveis a empreses

Constitució d'empreses

Comptabilitat

Nomines

NIE aplicació

Oficina virtual

Telèfon: +34 933 941 778

Barcelona office:
Balmes 173, 4 2
08006 Barcelona
Spain
(Click for map)
 
Madrid office:
Hermosilla 59, bajo izq.
28001 Madrid
Spain
(Click for map)
 
Tenerife office:
Plaza 25 de Julio 4, 1D
38004 Santa Cruz
Spain
(Click for map)

lawyer in Spain
Constitució d'empreses a Barcelona

Les raons per les quals som els líders en la creació d'empreses a Espanya per a empresaris internacionals:

 • El preu més baix: La formació de la companyia per 1200€, o la creació d'empreses gratuït quan s'utilitzen els nostres serveis corporatius de la declaració d'impostos durant un any. Més informació.

 • Gran servei: Amb un sol proveïdor per totes les seves necessitats, tots els seus documents importants (formació de companyia, impostos presentats, nomines) estaran a partir del 24/7, penjats al seu compte online.

FAQs:
Quins són els costos?
Quant de temps prendrà?
Quins són els passos per formar una empresa?
Què rebré?
Quines són les obligacions fiscals i comptables d'una empresa a Espanya?
Puc evitar el viatge a Espanya?
La companyia té un número d'IVA?
Necessito una adreça a Espanya per a l'empresa?
Quin és el capital mínim requerit per a l'empresa?
Hi ha algun avantatge en l' enregistrament de la companyia a les Illes Canàries?

 

 

Quins són els costos?

Vostè pot triar la nostra tarifa plana de 1200€ per a la formació de l'empresa, o triar la nostra oferta de formació de la societat lliure quan es paga un any del nostre servei de declaració d'impostos (2075€), o servei de comptabilitat complet (3155€). Per a totes les opcions, la nostra quota inclou tots els costos per crear plenament i registrar la seva SL. Les despeses notarials, taxa de registre mercantil, impost de timbre, i el nom del certificat son pagats per nosaltres.

La nostra oferta de formació gratuïta de la companyia està disponible a Barcelona.

Tingueu en compte que quan es forma una empresa a Espanya, hi ha obligacions de comptabilitat i presentació d'impostos. Tingueu això en compte quan se sumin els costos d'establir una empresa a Espanya.

 

Quant de temps prendrà?

El gràfic següent mostra l'escala de temps que trigarà l'empresa per establir-se plenament. No obstant això, si l'empresa compleix amb les noves regulacions, llavors podem establir l'empresa en un dia. Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per a més informació.

Així que se signi davant notari, l'empresa és una entitat legal, i vostè pot començar a facturar amb l'empresa.

Tasca Temps per completar
Obtenir el certificat de denominació 4-6 dies
Preparació per signar en el notari 1 dia
Obtenir el número d'identificació fiscal de l'empresa (CIF) 1 dia
Recepció certificat de registre mercantil 15-30 dies

 

Quins són els passos per formar una empresa?

 • Demanem el nom de l'empresa.
 • Preparem els seus documents de constitució.
 • Arribeu tant a Barcelona per signar en el notari.
 • Nosaltres li enviarem el número d'identificació fiscal de l'empresa (CIF). En aquest punt, vostè pot començar la facturació als seus clients amb la nova companyia.
 • Registrem la seva empresa en el Registre Mercantil.

 

Què rebré?

Quan estableixi una empresa amb nosaltres, vostè rebrà lo següent:

 • Certificat de nom de la companyia
 • Escriptura de l'empresa, incloent accions, estatuts, i el títol de propietat
 • Codi d'identificació fiscal (CIF).
 • Inscripció en el Registre Mercantil i publicació al Butlletí Oficial de 'l Estat (BOE)
 • Formulari 600 (impost de transmissions patrimonials) declarat i pagat
 • Formulari 036 (registre d'identificació fiscal) presentat
Tenim una àrea de client on aquests documents estaran disponibles. Així que el primer document es publiqui, li enviarem la informació i clau d'accés. Si utilitza els nostres serveis de comptabilitat i nòmines, tots els documents relacionats amb aquests serveis també apareixeran a la seva àrea de client.

 

Quines són les obligacions fiscals i comptables d'una empresa a Espanya?

Vostè està obligat a presentar els formularis d'impostos cada trimestre, així com els formularis anuals d'impostos. També es requereix omplir quatre llibres de comptabilitat, i es presenten anualment al Registre Mercantil. Aquests requisits són vàlides fins i tot si la seva empresa no té cap moviment financer. Vegi la nostra pàgina de comptabilitat per a més informació.

 

Puc evitar el viatge a Espanya?

Sí, vostè ens pot donar un poder notarial. Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres sobre la millor manera d'obtenir un poder notarial.

 

La companyia té un número d'IVA?

Sí, l'empresa tindrà un número d'identificació fiscal espanyol (CIF), que és el número d'IVA. Vostè tindrà el número d'identificació fiscal el mateix dia de la signatura davant notari. Amb aquest número d'identificació fiscal, l'empresa espanyola pot fer negocis en qualsevol país de la Unió Europea.

Si l'empresa fes freqüentment l'intercanvi de factures amb empreses de la UE, però fora d'Espanya, llavors pot ser que vulgui inscriure-la al registre d'IVA de l'Unió Europea (cens VIES) de manera que no haurà de facturar i ser facturat amb IVA en les transaccions de la Unió Europea. Mentre que els requisits per a l'aprovació en el registre d' IVA europeu varien, un dels requisits actuals és que vostè ha de tenir la seva pròpia oficina o un altre establiment permanent. Si us plau, pregunteu per més detalls sobre aquest servei.

 

Necessito una adreça a Espanya per a l'empresa?

Les empreses que fan negocis a Espanya estan obligades a tenir una direcció (domicili) a Espanya. La seva SL serà inscrita al Registre Mercantil Provincial corresponent a aquesta adreça de l'empresa. És la direcció pública que apareix si algú fa una cerca en la seva empresa, com una recerca de morositat o una recerca per motius judicials. També és on s'enviaran els llibres anuals de comptabilitat.

Si vostè utilitza el nostre servei de comptabilitat, llavors la nostra direcció pot ser utilitzada com a direcció de l'empresa.

 

Quin és el capital mínim requerit per a l'empresa?

El capital mínim requerit és de 3000€. Aquests diners es col·loquen directament en el nou compte bancari per a l'empresa. Vostè pot retirar aquests diners del compte tan aviat com el compte bancari està plenament operatiu.