INCORPORATE NOW
Serveis a empreses

Constitució d'empreses

Comptabilitat

Nomines

NIE aplicació

Oficina virtual

Telèfon: +34 933 941 778

Barcelona office:
Balmes 173, 4 2
08006 Barcelona
Spain
(Click for map)
 
Madrid office:
Hermosilla 59, bajo izq.
28001 Madrid
Spain
(Click for map)
 
Tenerife office:
Plaza 25 de Julio 4, 1D
38004 Santa Cruz
Spain
(Click for map)

Comptabilitat i presentació d'impostos a Barcelona

Amb una SL, vostè està obligat a fer la comptabilitat i presentar diversos formularis d'impostos trimestrals i anuals. També ha de presentar els seus comptes anuals en el Registre Mercantil.

Els canvis en el pla general contable d' Espanya GAAP van ser instituïts recentment perquè el sistema estigués més d'acord amb els sistemes comptables dels altres països de la UE. Recordeu que la comptabilitat de la SL s'ha d'ajustar als principis comptables espanyols, no es poden realitzar utilitzant les normes comptables GAAP del Regne Unit o EUA.

A SpainCorp, l' atenció al client està en la seva llengua nativa. Som experts en la realització de comptabilitat per a les empreses amb clients estrangers i proveïdors. Estem certificats per l'Administració Tributària i per l'oficina de la seguretat social per enviar tots els documents electrònicament, reduint temps i costos. Tots els formularis d'impostos presentats per la seva empresa apareixeran en el seu compte online, així com balanços trimestrals i estats de pèrdues i guanys.